Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Gedreven sporters geven we graag een duwtje in de rug

De kans is zéér groot dat u Dakwerken Crabbé niet alleen kent van onze activiteiten in de bouw, maar dat u onze naam ook al tegenkwam als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de autosport. Sportsponsoring is voor ons echter véél meer dan jaarlijks een budget vrijmaken om in de kijker te lopen. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Daarom geven we gedreven sporters graag een duwtje in de rug.

Danny Vanderaerden, ploegleider bij CC Chevigny: “Jonge gasten helpen renner worden, dat is mijn uitdaging.”

Aan de vooravond van de opening van het Belgische wielerseizoen wordt ook bij CC Chevigny alles in gereedheid gebracht om er weer een topjaar van te maken. Danny Vanderaerden is de nieuwe ploegleider voor de juniores en hij zal dus mee de kleuren van Dakwerken Crabbé verdedigen.

 

Kennismaken

Danny Vanderaerden: “Tot nu toe heb ik me vooral bezig gehouden met de voorbereiding van de jonge renners voor dit seizoen. We hebben een aantal clubtrainingen gedaan in Zoutleeuw en vorige week zijn we op stage geweest in Cambrils (Spanje). Daar zijn we met de ganse groep kadetten en juniores naartoe gegaan. Het was voor mij in de eerste plaats een persoonlijke kennismaking met alle renners.”

Bijsturen

“Ik zal de renners week na week opvolgen. Als er geen grote koersen op het programma staan, zal ik ook in de gewone koersen aanwezig zijn. Ze kunnen altijd op mij rekenen, ook om bijvoorbeeld een parcours verkenning te gaan doen.”

Elke wedstrijd gaan voor winst

“We hebben een zeer sterke kern dit seizoen, waarmee we in elke wedstrijd mee kunnen strijden voor winst. Uiteraard is er onze Belgische kampioen Arnaud de Lie en een aantal nieuwe jongens, zoals Daan Stevens en Mats Omloop. Bovendien is de sterke kern van vorig seizoen gebleven, wat maakt dat we heel wat koersen kunnen winnen. Ik kijk ernaar uit!” 

Jonge renners écht renner zien worden

“Mijn persoonlijke doelstelling is om de jonge renners nog zoveel mogelijk te kunnen bijsturen om ‘renner’ te worden. Ze kunnen altijd op mij rekenen als ze vragen hebben. Ik geloof in de werking van het team Dakwerken Crabbé – CC Chevigny, daarom heb ik ook gekozen om mijn schouders er mee onder te zetten. Ik ken Jo Van Gossum al lang en mijn neefje Kenneth Vanbilsen heeft als junior ook bij hen gereden. Dat was top en hij is ook een volwaardige prof geworden, net zoals zovelen die in het team Dakwerken Crabbé – CC Chevigny gereden. Wij hopen natuurlijk dat er de volgende jaren nog renners kunnen doorstromen naar de profs. Maar waar het voor mij vooral om draait, dat is de inzet van de renners. Daarmee is mijn seizoen geslaagd,” besluit Danny.