Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Gedreven sporters geven we graag een duwtje in de rug

De kans is zéér groot dat u Dakwerken Crabbé niet alleen kent van onze activiteiten in de bouw, maar dat u onze naam ook al tegenkwam als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de autosport. Sportsponsoring is voor ons echter véél meer dan jaarlijks een budget vrijmaken om in de kijker te lopen. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Daarom geven we gedreven sporters graag een duwtje in de rug.

De laatste maanden van het jaar is traditioneel een periode om een balans op te maken en tegelijk al vooruit te kijken naar het komende jaar. Dat is in bedrijven zo en in de sport is dat niet anders.

Jo Van Gossum vervult, naast zijn meer dan fulltime job bij Dakwerken Crabbé, ook de rol van verantwoordelijke Sales & Management bij het jeugdwielerteam Dakwerken Crabbé – CC Chevigny. Hij blikt eerst terug op het afgelopen wegseizoen en daarna vooruit op het komende jaar 2024.

Lees meer

Sponsoring Dakwerken Crabbé - CC Chevigny onderstreept geloof in ontwikkeling van talent

Zaventem, 20 april 2023 - Dstny gaf reeds bij de aankondiging van het co-titelsponsorship van de Lotto-Dstny UCI WorldTour ploeg aan dat het veel belang hecht aan talent alle kansen te kunnen geven. Het geloof in een sterk development team dat als ambitie heeft om de droom van jonge renners waar te maken, is meteen ook één van de belangrijke elementen die Dstny en de Lotto-ploeg verbonden van bij de start. Vandaag gaat het bedrijf nog een stapje verder en kondigt het zijn partnership met Dakwerken Crabbé - CC Chevigny aan, de jeugdploeg die de carrière van Arnaud De Lie vorm gaf en waarmee profploeg Lotto-Dstny al samenwerkt. Met dit nieuwe initiatief wil Dstny zijn steentje bijdragen aan het laten doorontwikkelen van de talenten van vandaag. Als snelgroeiende internationale scale-up is het bedrijf zelf ook continu in ontwikkeling en gelooft het sterk in talenten alle kansen geven om zo verder te kunnen blijven groeien.

Lees meer

Wie het jeugdwielrennen een beetje volgt, heeft ongetwijfeld de herkenbare zwart-gele outfits met het logo van Dakwerken Crabbé  al opgemerkt. Al sinds 2015 is ons bedrijf verbonden met Cyclo-Club Libramont-Chevigny. Eerst als co-sponsor en sinds 2018 als hoofdsponsor. We willen daarin echter méér zijn dan een sponsor of een 'geldschieter'. We werken achter de schermen mee om jonge mensen te helpen groeien in hetgeen ze graag doen. Een visie op lange termijn, die gedragen wordt door een gans team.

Lees meer