Gedreven sporters geven we graag een duwtje in de rug

De kans is zéér groot dat u Dakwerken Crabbé niet alleen kent van onze activiteiten in de bouw, maar dat u onze naam ook al tegenkwam als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de autosport. Sportsponsoring is voor ons echter véél meer dan jaarlijks een budget vrijmaken om in de kijker te lopen. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Daarom geven we gedreven sporters graag een duwtje in de rug.

Dakwerken Crabbé spurt zich 3x naar het podium

Op het Circuit Zolder wordt niet alleen met snelle wagens of motoren gereden. Jaarlijks wordt er onder de noemer 'Endurance Cycling Series' gefietst in teamverband met bedrijventeams. Daarnaast is er ook de Grand Prix voor Wielertoeristen die over 3 wedstrijden gaat. Dakwerken Crabbé is een vast waarde op de deelnemerslijsten.

Dakwerken Crabbé neemt jaarlijks deel aan de '12 Hours Cycling @ Zolder'. Dit is een recreatieve aflossingsproef die verschillende teams van maximum 8 renners de mogelijkheid biedt om het tegen elkaar op te nemen in een 12 uren durende proef op het circuit van Zolder. Het team dat de meeste ronden na 12 uren heeft afgelegd is de winnaar. Op 26 augustus stonden 3 teams van Dakwerken Crabbé aan de start en daarvan eindigden er zelfs 2 op het podium.

Jo Van Gossum (Sales & Management bij Dakwerken Crabbé) en Koen Kok (ploegbaas bij Dakwerken Crabbé werden knap 2de in de categorie Duo +40 en Tom Princen en Tino Deblier (magazijnier bij Dakwerken Crabbé) werden mooi 3de bij de Duo's -40. De quattro ploeg verdient evenzeer een pluim voor hun inzet!

De Grand Prix voor Wielertoeristen is een regelmatigheidscriterium voor niet-vergunninghouders. Jo Van Gossum is elk jaar een vaste waarde en dit jaar wist hij na de 3 manches van elk 60 km de eindoverwinning én de bijhorende trofee in de wacht te slepen. "De eerste manche werd ik 7de en de 2de won ik. In de 3de manche werd vrij tactisch gereden in functie van het eindklassement. Desalniettemin werd ik nog 4de, wat volstond om het eindklassement op mijn naam te schrijven," aldus Jo.