Dakwerken Crabbé in Zoutleeuw is al meer dan 70 jaar een gevestigde waarde, zowel in de regio als in de gehele bouwsector.

Ons team van 50 mensen staat dag in dag uit klaar om klanten op een professionele manier te helpen: vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering en oplevering van de afgesproken dakwerken.

Jaarlijks plaatsen wij meer dan 500.000 m² dakbedekking en kwaliteit en veiligheid komen daarbij op de eerste plaats. Want een goede uitvoering gebeurt niet zomaar, daar moet je dagelijks voor zorgen. Wij werken steevast met materialen van de beste merken en we zoeken steeds, samen met de klant, naar de meest geschikte en economische oplossing.

Wij zijn er dan ook trots op dat we kunnen terugkijken op meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten!

 

Benny Van Gossum
Algemeen Directeur

Frans Knops
Technisch & Commercieel Directeur

Jo Van Gossum
Sales & Management

Nico Mombaerts

Aankoop, Projectopvolging, 
Veiligheidscoördinator,
Logistiek verantwoordelijke

 

 

Sarah Kint

Administratie, Facturatie,
Logistiek medewerker

 

 

Luc Vansweevelt

Calculator

 

 

Dirk Claes

Calculator

 

 

Ann Landeloos

HR & Finance

 

Veilig werken, altijd en overal

Veilig werken is de eerste prioriteit voor de medewerkers van Dakwerken Crabbé.

Op elke werf wordt er nauwlettend op toegezien dat alle veiligheidsvoorzieningen in orde zijn: dakranden voorzien van leuningen, valbeveiliging op het dak alsook veiligheidskabels voor onze medewerkers.

Dakwerken Crabbé stelt tevens alle nodige materiaal, uitrusting én opleiding ter beschikking opdat onze mensen te allen tijde hun job op een veilige manier kunnen uitoefenen.