Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

Architectenbureau VP in Zutendaal heeft een bijzondere expertise opgebouwd in het bijstaan en ontzorgen van syndici, beheerders en eigenaars bij de totale of gedeeltelijke renovatie van appartementsgebouwen. Architecten Olivier Donckier de Donceel en Kristel Schellingen begeleiden de projecten van A tot Z, van eerste overleg met de syndicus, de beheerraad en de eigenaars, over voorbereiding, samenstellen van het bouwteam, opstellen van het technisch dossier en opvolging van de uitvoering tot en met de oplevering.

Lees meer

Philippe woont in een stadswoning in het centrum van Sint-Truiden, een huis dat in de jaren ’30 gebouwd werd. Hij ging te rade bij Stebo vzw, de organisatie die o.a. aan de inwoners van de stad Sint-Truiden technisch advies verleent omtrent renovatie en woningaanpassingen. Zij adviseerden hem om de zolder van zijn woning te isoleren. Vervolgens nam Philippe contact met Dakwerken Crabbé.

Lees meer

De heer Van Roosbroeck kocht een 4-tal jaar geleden een rijwoning in Duffel. Het plat dak boven de keuken, de living en de wasplaats bleek dringend aan vervanging toe. Hij contacteerde Dakwerken Crabbé én vroeg een ‘VerbouwLening’ van de Vlaamse Overheid aan.

Lees meer