replica watches fake watches rolex replica fake watches replica watches rolex replica replica watches replica rolex rolex replica replica watches

Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

De heer Van Roosbroeck kocht een 4-tal jaar geleden een rijwoning in Duffel. Het plat dak boven de keuken, de living en de wasplaats bleek dringend aan vervanging toe. Hij contacteerde Dakwerken Crabbé én vroeg een ‘VerbouwLening’ van de Vlaamse Overheid aan.

Lees meer

Bij de familie Pittomvils in Zichem werd een licht hellend dak gerenoveerd. De asbest leien werden verwijderd en het dak geïsoleerd. Bovendien werd een dakkoepel geplaatst om meer inval van natuurlijk daglicht te hebben.
Marc Pittomvils vertelt over zijn ervaringen met Dakwerken Crabbé.

Lees meer

City 2, het shoppingwalhalla in het hart van Brussel, en het naastliggende kantorencomplex City Center moeten we wellicht niet meer voorstellen. Het gebouw, met een oppervlakte van meer dan 50.000 m2 is één van de iconische landmarks in de hoofdstad, ook wel gekend als 'het gebouw met het groene gebogen dak vlakbij de Kruidtuin'. Wel, dát gebouw van een nieuw dak voorzien, is ongetwijfeld het grootste en meest prestigieuze project uit de geschiedenis van Dakwerken Crabbé, tot nu toe. Zaakvoerder Benny Van Gossum is de projectleider. Hij kan tevens rekenen op de expertise van Blanco Architecten uit Hoeilaart.

Lees meer