Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

‘Brand bij de buren deed ons beslissen om onze asbest golfplaten te laten verwijderen’

Een brand bij de buren, waar asbest golfplaten op het dak lagen, zette Luc Vansteenwegen aan het denken. Hij had ook dergelijke golfplaten op het dak van zijn garage liggen en besliste om die veiligheidshalve te laten verwijderen.

 

Wat zoeken op het internet naar gespecialiseerde firma’s voor asbestverwijdering leverde hem een 4-tal contacten op. Eéntje reageerde niet, een tweede vond de afstand te ver en een derde stelde een te complexe oplossing voor. De vierde naam was die van Dakwerken Crabbé.

Luc Vansteenwegen: “Ik heb een mail gestuurd naar de firma Crabbé en daar is snel op gereageerd. Jo Van Gossum is ter plaatse komen kijken, heeft foto’s gemaakt en stelde dan een oplossing voor die beter was dan hetgeen ons eerder was voorgesteld. Bovendien was het een goedkopere oplossing, dus onze beslissing was snel genomen. We werden geïnformeerd dat de uitvoering nog niet onmiddellijk ingepland kon worden en daar konden we perfect mee leven. De pandemie heeft dan nog wat extra roet in het eten gegooid, waardoor er nog wat meer tijd overheen gegaan is. Maar eens het werk aangevat kon worden, is het allemaal vlot verlopen. Jo heeft ons heel goed uitgelegd hoe de uitvoering precies zou gebeuren. Ook toen de werken bezig waren, hebben de mannen ons altijd goed geïnformeerd over het verloop.”

Het werk omvatte: de asbest golfplaten verwijderen van de garage, de houtstructuur verstevigen, plaatsen van OSB en tweelaagse waterdichting, nieuwe dakranden, een nieuwe boezemplank en een nieuwe zinken hanggoot plaatsen.

“Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat,” besluit de heer Vansteenwegen. “Het was niet evident om het dak te herstellen, want er zijn een paar moeilijke hoeken aan. Daarlangs kwam al 30 jaar lang water binnen. En dat is nu allemaal opgelost. Alles is netjes afgewerkt. De mannen hebben altijd goed doorgewerkt. Binnen hebben ze alles goed opgeruimd en proper achtergelaten.”

Vraag ook een gratis dakanalyse!

Meer foto's van het project