Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

"Een zorgeloos traject"

Philippe woont in een stadswoning in het centrum van Sint-Truiden, een huis dat in de jaren ’30 gebouwd werd. Hij ging te rade bij Stebo vzw, de organisatie die o.a. aan de inwoners van de stad Sint-Truiden technisch advies verleent omtrent renovatie en woningaanpassingen. Zij adviseerden hem om de zolder van zijn woning te isoleren. Vervolgens nam Philippe contact met Dakwerken Crabbé.

“Ik kende Dakwerken Crabbé van werken die ze elders uitvoerden, in een appartementsgebouw waar ik mede-eigenaar was. Iedereen was daar zeer tevreden over het geleverde werk en daarom heb ik hen ook aangesproken voor de isolatiewerken op de zolder van mijn huis. Jo Van Gossum is ter plaatse komen kijken en heeft een offerte opgemaakt. Ik heb ook zijn advies inzake materialenkeuze volledig gevolgd. Zij zijn tenslotte experts in wat ze doen.”

“Enkele maanden later is het werk uitgevoerd. Op de eerste dag werden de materialen geleverd en startten de werken. Op de zoldervloer en tegen de muren werden IKO Enertherm isolatieplaten met een dikte van 120 mm geplaatst. De volgende dag was alles klaar. Het is allemaal heel vlot verlopen en netjes afgewerkt.”

En het resultaat?

“De zolder zelf is niet in gebruik. Het is vooral in de badkamer, die onder de zolder gelegen is, dat het qua gevoelstemperatuur nu een stuk aangenamer. Vroeger was het moeilijk om die ruimte warm te krijgen, zelfs al stond de verwarming hoog. Het verschil is nu duidelijk merkbaar. En dat comfortabel gevoel is voor mij het belangrijkst. Het effectieve verschil in verbruik van energie zal ook wel zichtbaar worden in de afrekeningen.
Nog opmerkelijk was dat, toen er begin dit jaar sneeuw viel, er een witte laag lag op het dak. Dat was voor mij een aanwijzing dat de zolder goed geïsoleerd werd.”

Mijn VerbouwPremie

De isolatiewerken die bij Philippe uitgevoerd werden, kwamen in aanmerking voor een premie van de Vlaamse Overheid.

“Zowel Dakwerken Crabbé als Stebo hebben me zeer goed geholpen om de premie aan te vragen én te ontvangen. Dakwerken Crabbé stelde de nodige documenten ter beschikking en Stebo hielp me met de administratie en de effectieve aanvraag van de premie. Een tijd later ontving ik het geld. Het hele traject, vanaf het eerste contact met Stebo en daarna het contact met Dakwerken Crabbé, inclusief de uitvoering van de werken, is allemaal zeer vlot verlopen. Eigenlijk was het over de ganse lijn een zorgeloos project,” vat Philippe het samen.