Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

“Twee maal winnaar”

De heer Van Roosbroeck kocht een 4-tal jaar geleden een rijwoning in Duffel. Het plat dak boven de keuken, de living en de wasplaats bleek dringend aan vervanging toe. Hij contacteerde Dakwerken Crabbé én vroeg een ‘VerbouwLening’ van de Vlaamse Overheid aan.

De heer Van Roosbroeck: “Op het plat dak van de achterzijde van mijn huis was destijds blijkbaar de oude roofing bedekt met een nieuwe laag EPDM. Doordat de verschillende lagen niet goed vast zaten, was er waterinsijpeling. Bij felle wind vormden zich bovendien luchtbellen tussen de lagen, dus de angst dat het dak tijdens een storm kon wegwaaien zat er toch wel in.”

“Ik contacteerde Jo Van Gossum van Crabbé Dakwerken alsook nog een aantal andere dakwerkers. Ze zijn allemaal ter plaatse gekomen, hebben opmetingen gedaan en hebben me hun offerte bezorgd. Dakwerken Crabbé kwam daar als goedkoopste uit. Dat was in augustus 2022.
Ik heb begin september tevens een aanvraag gedaan voor een ‘VerbouwLening’ bij de Vlaamse Overheid. Er komt best wel wat administratie bij kijken om zo’n dossier in te dienen. En ook de goedkeuring is niet van vandaag op morgen rond. Maar één en ander kwam goed uit, want ook op de mensen van Crabbé moest ik even wachten voordat ze aan het werk konden beginnen.
Nadat de lening was goedgekeurd, startte Dakwerken Crabbé met de werken in februari van dit jaar. Het plat dak werd volledig opgebroken tot op houten draagstructuur. Er werden nieuwe OSB-platen gelegd, het dampscherm en de isolatie werden vernieuwd en nieuwe dakdichting aangebracht. Ook de oude lichtkoepel werd vervangen door een nieuwe, vijfwandige, zoals vereist in de voorschriften van de VerbouwLening.”

“De werken hebben in totaal een week geduurd en alles is vlot verlopen. Gedurende die week is Jo een 3-tal keer langsgekomen: bij aanvang, tijdens de uitvoering en toen alles klaar was. Uiteindelijk ben ik twee maal winnaar. Dakwerken Crabbé had de beste offerte én ik heb een zeer mooi bedrag uitgespaard door te kiezen voor de VerbouwLening. Ik ben dus zeer tevreden,” besluit de heer Van Roosbroeck.